Biltvätt = Måste man göra oftare !

Studentfirande av Anna F, en barndomsvän som redan igår tog sin student! Gott för henne, kände att strax är det min tur att stå där med glaset och mössan i högsta hugg:) Så Grattis Anna! Lycka till i Framtiden !


Sedan åkte jag & Sofia runt, fixade oss kläder och åkte till källby för att hämta min broder som var på ett kalas, men icke då att han ville bli hämtad så tidigt, så vi fick vända om igen... Väl hemma, så kom Anna W & hämtade oss vid 21.00 och vi tog bilen till staden, lämnade av Sofia och Anna och ja åkte mot Shell där vi skulle Tvätta bilen, Underbart kul! haha Gårdagens höjdpunkt var verkligen under biltvätten, Oslagbart :)!!!image159


Internmoff :

◊A: Åå vad är det dära, en enorm råtta!!! 
♦A-M: Va? Fyy? (skrik) ne men det är en? hmm ja hummer..
◊A: Nej, aaaa
♦A-M: Haha men det är ju bara en igenkott ;)

Sen efter en stund infann vi oss vid en fotbollsplan, filtar och drickbart stod framme i gräset. Sen blev det Utgång, kunde vart bättre, typ inga folk... Lite seegt men ja... Sen blev det mat, pommesfrittes och sen sågs det en film till femtiden hos min Kusin för att vi sedan somnade gott in, trötta som bara den!

Säger bara Biltvätt, Shitt va kul, jag ska åka å tvätt min bil & det behöver den verkligen ;)


Student uppvakningen :

image160

     

Från Kvällningen :
Oja nu ska det tvättas;)
       image203 


 


  


Ledig

Trött, Men nu kommer 5 dagars ledighet, mkt Välkommet :) Imorgon var jag klar me allt som skulle göras på lextionen & då blev man ledig --> Skönt! Sen kommer ju valborg och första maj och inte förrän på Onsdag ska jag återfinna mig på skolan igen! För att sedans på torsdag vara ledig igen, ingen hård vecka. Bara två skoldagar, fast ska ju ha två prov, men när de är avklarade så är kurserna klara !

Nu återstår bara ett litet problem, vad ska jag göra under denna ledighet, ska ta det lungt och ta vara på solen men sen har jag inget mera planerat än. Får hoppas att det dycker upp nått trevligt under helgens gång !
Hör gärna av er gott folk!

En helg i Ovisshetens tecken

image158

Inget avsnitt ur Lost ;P

Sitter & äter en Mango, Riktigt mumsigt!
Hade Nationellt prov i svenska i dag, Gick faktiskt bra. Valde att skriva en artikel om blogg hehe:P så kände att det var ett bra ämne och fort gick det. Blev klar snabbare än förväntat! Gått ute i det varma vädret plus vart hurtig och cyklat till jobbet och där fick jag veta att det var möte efter åt så hann inte med allting jag hade tänkt i da men men får la ta det i morgon :) Så jag fick cykla hem som en galning så att ja inte skulle missa ett program jag skulle se på tv:en sen.  

I morgon blir det skola, där vi håller på och utvecklar våra egna samhällen, där våran fantasi endas är våran gräns! Fast vi fick inte måla upp ett avsnitt ur Lost haha! Uppgiften såg sån ut att vi tror att vi är dom enda som överlevt efter en

naturkatastrof! Men sedan ska vi upptäcka att vi inte är ensamma på jorden. Så vårat samhälle just nu ser ungefär ut som vårat förutom då att det finns inga pengar och att vi har en skampåle, där folk hamnar när de gjort orätt eller de som vägrar att dela med sig och så ska vi bygga upp en försvarsmakt så att vi kan utrota de andra samhällena haha ;) Men får se om vi kommer någon vart i morgon, kanske att vi ändrar på endel saker! Sedan blir det fika med Sofia, Emma å kanske några till. Där det kommer att ätas gott och diskutera student firande och åk! & Vid en 17.00 till 21.00 kommer jag infinna mig på InfoOne för att sedans komma hem och lägga mig i soffan och se ifall det går någon bra film !    



 

Some times...

Det finns ingen bättre tid än att kunna/ vara lycklig. Lycka är en destination, inte en resa. Så jobba som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen såg dig !


Balen

Provning av balklänningen ida, tur så behövs den inte sys upp. Låt studenten & balen komma,
Jag är redo :)


  image155   

?!

Söker man rosor, finner man snö. Söker man snö finner man rosor. Söker man ingenting finner man både rosor och snö...


V. 17

Månda morgon = En seg dag att vakna upp till, borde hoppa över den:Phehe,  Sitter å Pluggar just nu...inte det roligaste, men har bara en lextion i morgon, på ons och på tors och ledig på fredag så det ska bli en skön veckan ändå! Imorgon blir det träning med sofia också vii måste komma igen så vi kommer igång som förut eller rättare sagt jag måste sätta igång nu;P Och äntligen har vi börjat på allvar nu med vad vi ska åka på studenten och så, eller ja vi måste fixa det denna veckan iaf. Vi kan inte längre skjuta upp det!!!
 
[ Varit en bra helg denna helgen, träffat trevliga folk och badat i våran badtunna sent på kvällen, riktigt avslappnande, undrar varför man inte tar och gör det oftare, får bli ändring på det nu, mera bad under stjärnhimlar hehe :)  plus hunnit med träning & jobb! ]


Iss vindar, vart tog värmen vägen .

ZzZ Var allt trött när jag vaknade ida, blev inte många timmar... Kom hem vid halv sextiden på morgonen och åkte å tränade vid efter 11 tiden, boxpass på Sirius sedan städa på pappas jobb. Känner att ja inte kommer vara på topp idag: hehe ;P

Hela dagen i går spenderades i Göteborg, hittade allt lite god saker ! Sen på Kvällen bar det av till en förfest me 7Glada tjejor :)  Kul, fast nästa gång blir det inga mjölkdrinkar för mig å Sofia våra magar har fått nog av det:P Sen mot kvällningen gick vi mot stadt, där det dansades och in handlades drinkar:D Kunde vart mera folk ute...
Sen hamna några på efterfest andra gick ute i kylan :P Och visst var det issss kalt ute igår, vart är värmen, de varma vindarna? Men ja mina ben+händer lär ha förfrysit hehe, men det var Trevligt ändå trots kylan :) !!!
 

image138

                                                   
 

.

Gör inte så mkt just nu, sitter mest här å tar de lite lungt... Längtar tills i morgon, först hela dagen i göteborg sen utgång. Ska bli skönt plus trevligt förhoppningsvis !
Alla får ha en God kväll i kväll :) 

image135
 

StudentMössor

Ida har det varit temadag, många har ställt ut sina projektarbeten, tyvärr hamnade vi bf elever gömda i några grupprum men några hittade oss allt :P
Fått Studentmössorna också :) Riktigt najs, nu känns det verkligen att snart, snart då e det dags!

Åt även en glass me sofia på torget i da oxå, Mummmsigt :)
image130

På fredag skulle det vara Sommarfreda på Stadt. Då blir det nog Utgång ! Mera dansgolv och barer att gå till och förhoppningsvis håller vädret i sig! Kanske att man kan vara ute innan man går in, men får se med den saken.... Några som ska gå ut? vore kul om det blev ett gäng! Hör av er isf !!


Bilder från dagen, endel allt lite tokiga men men vi blev lite trötta efter ett tag :D


    
                        

Sommaren på god väg !

Liggat nu ute i solen en stund, varmt var det allt. Men kom allt en del vindar som fick en att rysa till:P Känns att det tagit lite, så att man blir lite brun :) Ska strax åka och jobba 17- 21.00... Ringa till folk å få dem att köpa min tidning, hoppas de e trevliga i da hehe ! 

    

Carpe Diem-- > Fånga dagen

Så har det återigen gått en dag, timmarna, minutrarna och sekunderna bara flyger iväg. Allting går så fort nuförtiden, när man var mindre så gick loven, dagarna mycket saktare. Kanske blir det bara så eller så går tiden nu fortare för att man har saker att göra hela tiden, och att man då upplever att tiden bara försvinner!
iaf gör det inte så mkt nu att tiden går fort! Det får den gärna göra, Längtar till Studenten och Sommaren :) Och visst i dag var det riktigt bra väder! Känns nu att den är på G :P enda nackdelen är skoskav haha:P och såklart när ja åkte hemifrån i morse och när ja klev i skora hade ja glömt plåster, gaaah:/ det fick ja allt ångra sen hehe, stakars fötter! Så i morgon blir det massor av plåster och sköna skor på! :)

__________________________________________________________________________


Har hunnit med mkt i dag... Skola, spela cello, gå en sväng på stan, träffa kusinen & mormor, jobba, träna spining med sofia och till och med tagit en sväng med Bilen! Känns att ja fått ut nästan allt av dagen hehe!
Så nu gäller det bara att gå och lägga sig i tid hehe ska försöka iaf:P Får panik om ja lägger mig innan 12, tänker bara på allt man kan göra, och visst kan man ju se ett till avsnitt av sitt favorit program :D haha, kommer aldrig att sova de dära 8 timmarna som man borde göra! Men jobbigt blir det sen på morgonen när jag ska upp, sängen är alldeles för skön å go :P Verkligen rikigt skönt att bara ligga där! Så nu måste ja lägga mig tidigt, eller ja mitt mål denna vecka är att iaf lägga mig en dag tidigt :P hehe börjar lite smått, kan ju inte köra för hårt på en gång ;P



→Lev varje dag som om den vore din sista, så att man inte ångrar det sen....

 ( Bra motto, borde man göra, men tyvärr blir det ju inte alltid så. Ska lägga in det i tanken från och med nu ! )


Sol !

Tagit det mest lungt ida! Varit ute i det Underbara vädret :) Riktigt nice med härligt väder! man skiner liksom upp lite;P Åt en god glass ute i solen också me sofia, trevligt!
Ha en fortsatt god kväll!

                                

Grillning

Fredag den 13:  Då började dagenförst med NP SVB... inte det roligaste. Och med tanken i bakhuvudet att det var fredagen den 13 blev det inte bättre ;P men det funkade!

Senare sen på kvällen var det Grillfest hemma hos mig, blev en hel del folk, drinkar, hehe och ett försök på kubb men tyvärr var det för mörkt... Trevlig kväll ändå !
               


?

Fredagen?  Sitter just nu & Fixar och donar lite, men kommer inte långt... vet ej hur det blir nu. lite trist faktiskt, folk kan ej tyvärr denna fredagen, många skulle upp tidigt på lördagen o.s.v Typiskt också känns att ja alltid eller ja oftas planerar så bra när folk har annat för sig, då vaknar jag till liv och börjar planera ;P Verkar som att jag siktar in mig på de dagarna hehe:P Fuck... lite synd, men men får la se hur det bli nu, antingen fest då eller så blir det kanske bara grilning på altanen, bara träffa några & umgås lite, inte fel det heller! hade iof vart roligare om många kunde komma, men ja, några skulle ju fundera påt oxå hehe sega som alltid, freda eftermidda kan man vara glad om man fått ihop nått;P Men ja får se hur det bli...
Men känner att ja vill göra nått ändå, vad det än blir så vore det trevligt :) Bara få träffa lite glada !

Någon som har nått förslag?

Bf3b

Fixat klart med redovisningen av projektarbetet, ska komma till förskolan smultronstället, Montessori :) Tillbaka till min gamla praktik plats, ska bli trevligt!
Haft panik och ångest... Måste skicka in ansökan till högskolan nu, kan inte skjuta upp det längre eftersom det ska skickas innan den 15 April, Och blir att söka till Skövde för vill inte rikigt än flytta och blir billigast så, vill ju inte heller lämna familjen & Kompisarna.... känns gott att sluta skolan men ändå sorgligt, har haft 3 Gooaa år med Bf ♥
Vi har gjort många roliga saker med klassen bf3b och även med andra klassen bf3a, satt förut och kollade på alla bilder från våra äventyr haha;P Kanevalen, padling, skidåkning och mkt mera!


Ettan paddling   karnevalen tältning      

Vet inte rikigt om jag är redo att bli stor, har varit tryggt allting nu börjar det största allvaret men ja... en ny tid i mitt liv är här nu, många minnen... både bra & dåliga... Stämmer bra uttrycket: Allt är som vanligt men inget är som förut...
Känner ändå att ja går mot ljusare tider och snart är ju sommaren här :)


Projektarbete

Äntligen är jag klar med Sagan, nu är det bara några små saker kvar. Känns riktigt undrbart! :) Det enda jobbiga har varit att måla bilderna, tog längre tid än jag trot, men blev rätt bra ändå, fast att jag tappade koncentrationen och kreativiteten där ett tag. Har varit mkt stressigt, borde ha börjat tidigare men såklart så har jag skutit upp det...  Hatar när det blir så, tänker varje gång när ja ska göra ett arbete, detta ska jag allt börja i tid med... Haha, ja vet ju hur det blir med den saken ;P men men sånt är det, tror allt att det inte bara är jag! Blir i morgon att ringa en förskola och gå till Lidkopia och fråga om de kunde häfta ihop Godnattsagan! Sen är det kvar att skriva en sammanställning av allting. INte så jobbigt, förhoppningsvis hinner man klart i tid. har ju bara denna veckan på mig... Sitter la nästa söndanatt och skriver allting hehe som vanligt:P 

       
Hjälpmedel            Maskoten+Inspirationen       Sagan


Påsklovet lider mot sitt slut, varit en bra påsk, hunnit med nästan allt jag skulle;P Och i morgon börjar allvaret igen, men inte så långt kvar nu, orkar hålla ut hehe! 
Har börjat att räkna ner, Yeeii :)



 

Grattis Sofia :)

Grattis Gumman till dina 19år :) Hurra, hurra, hurra ♥ Hoppas du får en Underbar dag idag!

Gårdagen spenderades med först släktträff, senare sen på kvällen bar det av till Sofia på Fest/Kalas. Trevligt var det allt, vi vanliga samlades igen för att träffas. Blev en del skålar och såklart dansades det ;P tyvärr blev det ingen kareoke, fast ja för en gång skull hade fått med mig allting... Hahaha kan ju lov er att vi inte var tekniska men efter lite råd givning så lyckades vi till slut :D så pinsamt! Blev även lite snack om studenten kanske att vi har nått att åka på nu! men vi får la se. Skulle cyklat hem igår, tur var det att Sofie körde hade inte viljat att cykla hem i kylan & mörkret. Så vi tryckte in oss 7st i bilen och så drog vi hemmåt, till den varma sängen, där jag somnade gott och med en bums!
Idag blir det inte många knop, ska bara ta det lungt :)

Grattis


 
                                

             






Allt är som vanligt, men inget är som föut...


 


Glad Påsk

♥ Önskar alla en riktigt trevlig & Glad Påsk  ♥ :)

Långfredan

Hemma efter min och Sofias tripp till A6 & Elmia, riktigt trevlgt och roligt! Gick ju bra att köra bara ett stort fel, ett lite mindre och ett sött annars gick det ju fint att hitta vägen, hehe;P Handlade och åt på A6, min ekonomi ser inte bra ut just nu, men men.... Sen bar det av Till Elmia. Där vi letade upp tractor power, och tog oss en sväng och tittade oss omkring bland all folk, rikigt fina bilar, vet nu hur ja vill ha min bil hehe:P Efter några timmar åkte vi hemmåt!  Sitter nu här och funderar på vad som ska hända ikväll, eller kasnke bara ta det lungt !? (:


Några bilder från våran tripp ;P

           
 Våran→                                       

Skärtorsda

Skärtorsdagen i dag, har allt kommit två påskkärringar på besök! hehe;P Sitter och planerar för i morgon då jag och sofia tar bilen till Jönköping--> Blir att shoppa på A6 och sen bär det av till Elmia ! [ Pappa står i Hall B, tractor Power, ni som ska dit besök gärna :) ] http://www.custommotorshow.se/2007/hallar.php


Påsklov --> Projektarbete, Elmia, Jobb m.m. :)

Ska bli Underbart med lov :) Eller ja... Lov och lov, blir att jobba, och ett MÅSTE är att hinna klart med ♦projektarbetet, boken måste vara klar efter lovet, pratade med bibloteket i dag om att läsa upp den på en sagostund, hon skulle bara prata med de andra. Hoppas nu att ja får komma!!!! Lite ute i sen tid allt.... Sen blir det även träning och till ♦Elmia bär det av på fredagen och måndan då åbäket skall ställas ut, ska faktiskt bli lite kul :) → Ni som ska dit, ring när ni är där, så ja har några att prata med hehe :P Eller leta upp Åbäket !
 Sen får se vad som häder på påskafton och det, hoppas på nått bra! Det är ju bara måndag i dag så alltid nått dyker nog upp ! Ska ut lite nu i Solen och sen jobba 16.00- 21.00. Plus ska nog ta å hinna med lite påsk pyssel oxå;)






RSS 2.0