Träning, träning

Helt Spontant och helt Plötsligt så var jag & Sofia på väg mot träning i staden kl: 20.00 till 21.00 hehe inte vad jag hade förväntat mig precis ;) Så ut från träningsSalen kom två trött å glada filurer!! :)
Så nu när vi ändå är igång så blir det Core träning i morgon!!

Nu blir det en lugn stund framför en bra film, om ja hittar nån bra !!


Pengar utan arbete ;)

Vi på jobbet har bytt dag så istället för Onsdagar så blir det träff med Barnen på Måndagar, men skulle haft sista onsdan i da, Men inga barn kom hehe så satt i en halvtimma och prata strunt med Frida, Åå gött ändå för oss hehe får pengar för å bara sitta å prata;P Attans kunde ha tränat men Jag & Zita tog oss en promenad i regnt, en skogs promenad, Riktigt gott! Skönt att komma ut i luften & lufta tankarna :)

En blev trött iaf ;P
image1169

Fadern min kom hem i natt så nu lagar han smörgåstråta till familjen, Oja Mumms :)
Sen blir det tv tittande e för trött för å studa, inget kommer fastna ändå just nu  ;P

Regn & Rusk

Fortfarande lite arg och förvirrad på kommetaren ja fick... Men det ska inte påverka mig mera nu, lägger det bakom mig...



Idag var det skola som gällde efter en mkt skön Ledighet :) Fast föreläsningarna var allt intressanta, handlade om Genuspedagogik, skillnader och likheter mellan Pojkar & Flickor och hur man behandlar personen beroende om vilket kön man är och hur vi själva ser på varandra, Sen var det Information om våran VFU period, om vilka mål man vill uppnå, hur man ska planera lextioner och så vidare... Blir nog bra ;P Jag ska vara på Råda skolan årskurs 1 och börjar nästa vecka, 8tim per dag... Hela veckan, kommer bli mkt jobb och social ansträngning för att komma in.. Men ska bli kul :) Aldrig fel med praktik, bara det att det bli ingen ledighet nu :/  40timmars Veckor!


 
Ikväll skulle det bli träning men måste jobba, pengar, pengar ;) Sen ska ja la sätta mig å Plugga lite hehe,
Hösten e verkligen här, regn och återigen regn fast ja det har det ju varit en lång tid nu hehe ;P En sån här period som man bara vill vara inne och Mysa medans kylan & Löven utanför faller!

Höstnatt

Natten

Stannar upp i sin skönhet

Allt håller andan

Endast vindens dansande

Hörs från de höst klädda  trädkronorna

Natten är fuktig och kall

Frosten läger sig som en slöja över marken

En evighet kommer och går

©Filippa Wimmerstedt





image1168


You make me Smile :)
Miss You!



:S

Om man väljer att komentera så får Ja Ip adressen, så man kan lika gärna skriv sitt namn, om man står för det man skriver...
har man inget snällt att säga så kan man lika gärna hålla tyst...



Grattis

Mammas Dag i Dag!!
Grattis, Grattis :)

image1164

  image1166 

image1167

Ikväll blir det Firning Med God mat & Tårta :)
Mys, Pys !!

:)

Du e Underbar :)
Kommer Sakna Dig Fredrik
 


image1163



En Nedrans bilfärd ;P

Va hade vi gjort för fel och kan det bli värre nu hehe ;P
Började med att vi fick punka på Bilen, 2 timmars kämpning med det, För att sedan bli jagad av polisen, men vi hann undan hehe.
Säger bara Attans!!!










You and Me

Lördag & Söndag har tillbringats med Fredrik <3
Riktigt Nice :)
I lördags så tog vi det lugnt på förmiddagen sedan framåt kvällen in handlades mat som lagades, ved hämtning, film tittande och ett titt på tv efter 00.00 slaget ;) Hehe, Chokladbollar bakades Sen blev det Badtunne Bad, så varmt & skönt, mys. Jätte bra avslutning på Kvällen :)
Idag har det blivit Lite pluggning, borde ha pluggat lite mera;P  Men tiden bara springer iväg nu Ska jag äta lite taco sen in te stan och jobba Sen bär det av härifrån med Dig!! :)



image1152

image1153 
image1154
   
image1155  image1156



Höstens Outfit

image1158  image1160

Mjukis Shorts- Ett måste i Höst om man vill hänga med i Modet ;)

Liten förfest med the Girls :)

image1145

image1146    image1147     image1149


image1150

 

Grupp 19 = Helt förvirrade ;)

Dagen har gått i ett Högt Tempo, började med seminarium tidigt på morgonen... Alla har starka viljor och ville inte ge sig så vilda diskussioner utbröts med blandning av förvirring... Vi vägde och vägde, velade, tänkte men tillslut lyckades vi välja ett tema som vi ska utforska och skriva vår första akademiska forskningsrapport, blir könsroller i ett elevperspektiv, inom internett... Får la se hur det går med detta... Så efter 3 timmar var vi helt slut då ringde en Rebecca & Kastriot och fråga hur det gick för vår grupp, började berätta och faaan vi hade inte gjort det vi skulle göra hahaha skulle diskuterat om böckerna, för det var ett litteraturseminarium. TYPISKT... Men vi hittade på nått bra att skiva sen gick vi, orka hehe :P Men ja nu har vi kommit längre än de andra då med uppgiften hehe, göööttt det då!

Sen åt Maria och ja på stan sedan in handlades det paket till mamma å lite annat blev det också hehe! 
Jobbet började i dag, haha de e för sköna barnen :)!! Helt otroliga, idag kom de bara killar så ni kan tänka sig hur det var;P Nämner inget mera ;P '

Äntligen Ledig nu! Softning i Tv:soffan framför Idol sedan Heroes blir det ikväll hehe.
I morgon blir det en stund med Malin på dagen, trevligt :) Sedan yrrning på stan. Måste börja med min Tackkort, har ju lite tid nu, måste ta tag i det...

     

    




:) Saknar Dig så <3

.Superstar...

Imorgon blir det GruppArbete från 09.00 till 12.00 Sen e jag ledig ända till Onsdag nästa vecka, säger bara Wieee :) Måste ju plugga lite men det gör inget är ju ledig!

Sedan sen vid 17.00 till 19.00 Är det dags för jobb i morgon, med Barnen. Storminiorerna drar igång igen :) Fast nu har ja det stora ansvaret och är huvudledare fast har ju Frida & Sussane med så detta blir nog bra! Ska bli trevligt och planera hösten med de små barnen, haha blir la som vanligt, film, spelkväll, tävlingar, disco, bakning, pyssel, hemlig gäst, Julavslutning m.m..



Riktigt roligt var det på träningen förut, ja & sofia dansade på fast stegen var ju inte svåra hehe men ja det får vi gå på mera fast komma i tid då hihi ;):P
Nu måste ja pysa å läsa sen sova om ja ska orka upp i morgon och vara aktiv så tidigt på Seminariumet, ska kämpa, blir Nice med 6Dagars Ledighet sen, har ju inte haft det så ansträngande denna vecka men ska bli gott & veta ändå att man är ledig en tid framöver, aldrig fel!!

Hela dagen har ja haft en låt återkommande i min hjärna, Här kommer refrängen haha ;)
:  
" Fetto superstar det är vad du tar
150 gram som jag håller fram
I mitt gatukök också hackad lök
Ketchup och gruka i skirvor ahaaa
Och dressing i drivor ahaaa... "


PerGunnar

Tvungen att säga innna ja pyser bara att har kommit på varför PerGunnar, e så trög på gasen och vill hoppa fram... Han har antagligen alltid viljat vara en Känguru eller Hare, Haha ;):P


Dagens Föreläsningar = Trök, helt onödigt

Dagens föreläsningar vi hade idag var helt onödiga :/ Verkade vara bra och viktiga men riktigt kasss... Så trökigt, så vi ritade och fixade med annat under tiden, brev skickades haha :P;)
Dumma Citat och förvirrade människor som vi är gick tiden ändå fort... :P 


Lägger upp en Gamal bild, skrivelse från en annan trök föreläsning som vi haft...
Av: Maria, Samra, A-M hehe :P
image1139



 


-Trött satte jag mig vid datorn och fastande här, borde börja plugga... Men en Munter Sofia ringde så nu ska vi dra iväg på Dansträning, så Kul :):)  Kommer nog tillbaka tills kvällen, Ha d gött alla !!

<3

Helgen har varit Mycket Trevlig, Mysig och Sångrik hehe ;):)!!
 
I Fredags var ja framme vid mitt mål vid Åtta tiden, efter att ja hade yrrt omkring på vägen, mitt minne är inget att Hurra för Hehe:P Men väl när ja hittat fram så mötes jag av värme och god mat, så fint :) Du e Underbar!
Sedan i Helgen har det blivit Mys, Bio, tv:tittande, Mat lagning, pluggning, flyttning av PerGunnar (Min bil) Ett akut besök på Ikea fick det även bli haha;) Spel och Öl drikande på en sönda :P Och självklart så har vi vänt på dygnet, men orka lägga sig tidigt... Tänk vad man kan missa, tiden bara springer iväg ju:P

Riktigt skön helg!!
Alltid lika trevligt i ditt sällskap,
Saknar Dig <3
:):)


image1134


 

image1138

   








      

Pyssel time

I brist på annat så började jag förut att pyssla lite hehe ;P Riktigt kul faktiskt och nu har ja fått lite bättre ordning också bland mina saker och grejor å lite glitter fick jag in med haha ;)
Imorgon blir det att åka mot skövde och lämna in uppgiften, lite onödigt men ja, va ska man göra ;P Senare sen beger jag mig bort :);) Skablisåtrevligt&träffadig, Miss You!!!!

image1127



Allting kommer att ordna sig ska du se, hur mörk det än ser ut, Finns här för dig hela tiden...

Det här ska vi allt ta å fira !

Äntligen, äntligen :):P

Nu har ja ändrat, skrivit, fixat och donat och äntligen klar, med min uppgift!! Hoppas att det blir bra nu bara, aja man kan ju inte få mera än en kompletering... Så ledig resten av kvällen, det ska firas med Tv tittande och bara ta det lugnt så himla skönt! Lämnar kunskap efter mig, vill aldrig reflektera mer över det eller ja rättare sagt läsa de böcker ja läst och analysera dem hehe ;P 



Första när ja kom till skolan sa en i klassen : Å va annorlunda du ser ut... Haha ska man ta det positivt eller negativt det e frågan ;P Kanske bästa ja gömmer mig nu ett tag då ;P

Oboj ;)

Tiden går så fort och det är redan Onsdag... Så ja va har ja haft för mig tro hehe ;P

Helgen har varit riktigt Tipp topp :) Har varit  tv: tittande, God Mat till en helt spontan Tripp genom landet hehe ;);P Mycket mkt nice :) Underbart sällskap hade man ju också!!
Saknar Dig <3


I tisdags så var det dags för klippning å slingning, sen skulle det varit pluggning som gällde, vi tjejor träffades men konstaterade att det inte gick... Så hamnde hos Mormor på Lunch :) Och träffade Malin & Kinah en sväng på stan istället, Sen blev det tv och film tittande för min del!!

Idag har jag hunnit med mycket, Gick en stund me mamma på stan och in handlade lite saker sen vid ett tiden hem till maria för nu äntligen skulle vi ta tag i våra studier, vi började riktigt seriöst... Fast klokare blev vi ej ;/ Så nu e det rörigt vill ja lova, hur f'aan ska det ta å gå med våran Uppgift :S Men vi kämpade tappert på...
Men men efter ett tag så började rebecca prata om att sniffa Oboj pullver & sjunga : Ohoj, vilket härligt väder....
Haha då tyckte ja att det var dags att lämna dem så tog bilen och hämtade upp Sofia, så drog vi mot en timmes träning Aeorobcs riktigt kul & gött :)
Väl hemma nu så blir det mat som gäller sen ska ja dra mig mot datorn & börja skriva uppsatsen som ja har fasat för, skjutit upp det men nu finns det inget annat å göra än å börja ska ju också hinna med och läsa alla läroplaner, ja får skylla mig själv att ja inte börjat i tid, men ja Orka hehe ;P
Blir en lång Kväll, lägger la mig vi tre tiden i natt eller nått....



image1121image1120

Och efter denna vecka vill jag  aldrig mera höra talas om ordet Kunskap eller dess begrepp eller innebörd  ;P

Grattis !!!

Wiiee, pappa ringde nyss hem... Han är nämligen i Danmark på EropaMästerskap i Tractor Pulling och han kom 5 i Hela Europa och slog alla från Sverige, bra kämpat så sen blir det firande när pappa & min broder kommer hem :)



http://teampluto.se/galleri/2006/kungsbacka/


Shake that ass, Bitches !

Gårdagens Utgång var lyckad :) Trevligt att träffa alla Glada, ni e för Sköna!
Vid Åtta tiden började förfesten hos Malin, alla var taggade & på topp, härligt, Så vi tog fram en kortlek & började hehe ;P Allt från ämnen och regler till vattenfall å dans & sång!! Tipp topp, sen bar det av mot Stadt :)
Trevlig kväll!

                         


Fler bilder kommer ...


          
 

Förvirrade Tjejor on the road ;P

Haha ja dagen har varit allmänt förvirrad och tokig ;)
Vaknade upp vid sex tiden, va seegt, sen vid sju begav vi oss mot skolan eftersom vi skulle börja... Började diskutera och vi undrade var våra grupper skulle vara... Maria tog upp lappen, NE MEN va konstigt bara min grupp som har seminarium ida :S ja böjde mig närmanre... F''''n ja å rebecca började inte förän vid kvart över tio till tolv :/ Ja då hade man gått upp alldeles för tidigt, trök!!! Men vi fick allt lite gjort i skolan, mera plugg... Haha inte värst kul men vi fick tiden att gå ändå... Sen på vägen hem skulle vi ta oss en sväng till Maxi å då råka rebecca köra vilse hehe ;P Så vi körde runt i skövde allmänt förvirrade ;) Tillslut kom vi allt fram haha!

Väl hemma nu blir det att laga mat, sova, yrra omkring sen är det Fest som gäller ;)
Taggad till tusen haha ;P

Dagens Bravader

image1102  image1103

image1104

image1100  image1101

  




Längtar tills ja får träffa dig sen !!

Höst Promenad :)

Har haft ett avbrott i Pluggningen, Jag & Zita tog oss en Höst Promenad. Mycket skönt, nu har verkligen hösten kommit, kyliga vindar och löven har börjat gå över i olika färger :)! Gott med en promenad, nästa vecka som kommer är det Nyttighets vecka för min del!! Så börjar inte för än på Måndag hehe:P Så än så länge behöver ja inte känna nån press ! 

image1097   image1098  image1099






Triller- Den andra dagen & Vad är kunskap...

OBS!!
Går inte nå mig alls på mobilen, ja kan inte ringa eller ta emot nått för mitt nummret håller på å Flyttas, Attans Också :/

Om man behöver få tag i mig finns ja på HemNummret & Vid datorn ;)


I Morse pyste vi iväg till Skövde för en föreläsning från kl: 10.15-12.00... Helt onödigt var det, behövde inte ens vara där, han pratade om inget viktigt och bara sånt vi redan visste...Nedrans, känns värt att vi åkte dit...
Men, men Nu ska jag läsa & läsa, så jobbigt... Men ett Måste...


Ny Mobil

Trippen med Mamma, var Trevligt! Tyvärr så har min plånbok blivit lite tunnare men men :P Hittade många höstplagg & i ett kanske inpulsköp så har ja köpt mig en ny Mobil, eftersom den andra har börjat krånga mera nu... Så hoppas den kommer bli bra :)
Har mitt gamla nummer kvar, fast bytt till abonemang nu så kommer bara ha 5kr nu de närmaste dagarna, kommer få pioritera vilken ja kommer lägga de sms:en på ;) Hehe.
Så att alla vet så kan ja höra av mig igen till Helgen!

image1096image1095


Miss You ...

I morgon e jag Ledig, wiiee ;) Fast måste ju hinna läsa 2 Böcker... Men de ska nog ordna sig... Fast ska ju åka till Vänersborg med mamma & kasnke att vi hinner med Överby, Hehe :P Sen Kopiera böcker med Maria i stan och försöka hinna träffa Sofia & ta en Fika och prata ut :) Hoppas ja hinner! Vore riktigt trevligt! Sen ska ja även hinna slappa av å sova lite också men detta ska vi allt ta å Fixa ;)

Så ha d fint alla i morgon & God Natt på Er!!


Föreläsning med Inslag av Nalle Puh, hehe

Ja då var ännu en dag avklarad i skolan, fast var kul idag, hade två föreläsningar. Och i den sista så lyssnade vi på när en Läste Nalle Puh för oss Haha;)  Låter sofft fast det hade faktiskt ett djupare budskap, som de redovisade efteråt Hehe;P  Ikväll blir det kvällsLäsning som gäller fast innan det en stund i tv:Soffan med film :) Och idag ska ja försöka sova Tidigt, ett måste om ja ska orka upp i morgon!


image1091

image1092

image1093

image1094



Den Årliga KubbFesten

Då var det dags igen att även detta året samlas för Kubbfest :) Alltid lika kul & Trevligt, och självklart var vi familjer taggade, fast tyvärr då så åkte min familj ut redan första Matchen, Vi skyller på att det har regnat hela sommaren så vi har inte hunnit Öva Haha ;)

Efter Matcherna körde ja in min border till Staden sen i Mkt Trevligt Sällskap lagades det Mat, Mumms :P Sen Tv tittande, spel & Mys :):) Alltid lika Kul att träffa dig !!! :)

Kubb

       
         

       
         

         
         

 
 




I Dag Söndag var det Avtakning av Anders Kjellqvist, varit flera bra år i din ledning, kommer bli tomt nu Å alla häromkring kommer sakna han.... 
Fint var det :) Träffa även alla glada.
Som han sa : " Det finns inget slut som inte har en Början"


Citat

 
image1071

   

Dagens Citat

" Det finns inget slut som inte har en Början "



RSS 2.0