Studentplanering

Onsdag :Frilufsdag för Årskurs 3, Ja vad kan man säga... Regnet öste ner och vi var allmänt trötta så ja vi tog oss en tipslapp & Satte oss i min Bil å Lyssna på musik och kryssa i efter en stund lämna vi in den, Oja verkligen värt, elle ja inte ;P 
                                            

Sedan blev det Hem till Emma Igen & Planera vidare vi Fanns runt hennes Köksbord redo för Planering, Men ja Vi kom allt lite framåt, iaf ;P Blir att åka Min badtunna, ljudanlägningen lånar vi från smögen, Sen ska det fixas lite smått å gott, Musik! Detta blir att göra klart Nästa tisdag hemma hos mig då, allting ska ordnas! :)

         


Sen till staden körde jag sofia och lämnade av henne sedan för att parkera sen blev det Beslutsångest hehe blev efter några minuter att hyra 7miljonärer, en ja rolig + annorlunda film, lite knasig, var den allt ;P + under tiden Flög det omkring e underbar liten sött katt oxå hehe! Hade än en gång en Mycket  bra & trevlig kväll, :) !!



Girls Night :)

Idag blir det Girls NIght ;) Jag, Sofia kommer att infinna oss hemma hos Emma och Fixa & Dona inför Åket för Studenten, har laddat med mig massor av låtar och letat fram gamla å goa bilder på oss när vi var mindre ;) Oja kommer verkligen bli kul :)
Nu e det inte långt kvar och på Torsdag sätts betygen sen är det bara Trevligheter som väntar. Har redan i dag fått reda på 3 betyg! Weeii, Kan ej förstå att det redan är dags, har gått i en enorm fart ;P

4 Juni  Kanevalen
5 Juni  Bellmansfrukosten
6 Juni Ölbrännbollen
7Juni  Lisebergsresa

9 -10 Juni Bonnarundan

Sedan 13 Juni är det dags ;)
15 Juni Balen


 

image395
Emma Sofia A-M

Pirates of the Caribbean 3

Firade Morsdag med tårtkalas både hos mormor & farmor, Oja verkligen gott men ja kanske inte det nyttigaste men Ibland är det behövligt hehe ;)! Plus hade en Mkt bra avslutning på dagen med Bio, Pirates of the caribbean 3 bra film det och hade ett trevligt sällskap också :)! 

image393
 
image394

We are on the Road!

Det blev en Biltripp med Sofia i går natt, Först till Skara & Mc-Donald och gratta Johanna som skulle Fylla 18 år :)Efter det blev det till Mc-Donalds i Lidköping för att sedan hamna å Spela lite spel för att sedan Åka hem!

image373

         
image383



 

Morsdag

MorsDag i dag ♥ Grattis till alla Mammor!



Kort från Förfesten :)

image352image353
















            
image351

image354  image355  image356  image357   image358 image359  image360          image361   image362

               
     

Cyklat 22 Mil, och ja... Aldrig mera.

07.30 Var det samling  Lidköping, Alla var vi nervösa & Oroliga hur det skulle gå och ifall vi skulle orka. Men vi var ändå på G! Så Vi for i väg, och visst gick det i en väldans fart, Håret fladrade i vinden, solen stekte när vi drog fram längst vägarna. Och våra ljuva stämmor sjöng glada trudilurer när vi drog fram. Alla våra sinnen har blivit använda under våran färd ;) Gick bra att cykla faktiskt, trodde att det skulle vara jobbigare, men sen efter Mariestad blev det många uppförsbakar men vi kämpade på och efter ca 9 Timmars Cykling var vi framme vid vårat mål Brommö! Där vi alla La oss ner helt utslagna och trött & Övertrötta var vi verkligen, inne i Vindskyddet skrattades det helt hysteriskt åt saker som inträffade ;P Vi sommnade gott in.

Vaknade upp helt ömma i kroppen och det var dags att förberedda sig för en dag på brommö, Med vandring, aktiviteter som lekar, tävlingar & Sånger. Och slappning framför elden. Och en jakt efter "FärgGlada" Älgar blev det. Haha;) Efter alla spökhistorier bestämmde vi oss några för att ta oss en tripp i skogen på älgjakt... Vi gick och Gick och PLÖTSLIGT stod det en enorm älg framför oss, Vi skrek och började springa, trodde verkligen att det var den sista stunden på jorden och att det skulle bli på brommö allting tog slut så vi sprang och sprang, trots våra smärtor i benen Och våran lärare kom emot oss, vi bara en älg, Han Ååå;) och in i skogen efter den sprang han med enorma steg helt galen var han,det enda han hade i huvudet var Älgen. Men ja älgen hade redan sprungit till Skogs!

Sista dagen när vi vaknade upp var man helt slut och det enda man ville var att komma hem fort! Men ack vad ont det gjorde när man satte sig på Cykeln, vilken smärta men det var bara att bita ihop och smörja in sig i Voltaren och trampa på. Hela vägen hem längtade vi efter alla bekvämligheter och vi kunde känna hur vattnet från Duschens strålar pärlade sig nedför våra kroppar, haha ;)  Efter Mkt svett och tanken på att bara ge upp och slänga sig i ett dike kom vi ändå framåt och vipps var vi hemma igen...
Har varit mkt annorlunda & Lärorik, och säger bara detta var första gången jag cyklat 22 mil och aldrig mer, Tänker härdan efter aldrig titta mera åt en cykel hellre går jag eller tar bilen ;)

image325
                     
                               

Brommö = Ons-Fre.

Gårdagen gick fort, firade me smörgåstårta för de som fyllde år, hämtade min bil, var chaufför åt mormor & Avslutade dagen i Trevligt Sällskap me Prat och en bra film, Hitch. Tummen Upp för det :)

Denna veckan blir en annorlunda vecka och det fasar jag verkligen för, Ska Cykla me skolan till Brommö Ons - fre. Och kan la inte säga att jag har liggat i hård träning för detta, typ cyklat runt lite bara. Som tur e så har inte heller de i klassen övat sig ;P Men vi kommer nog fullständigt att krypa sista biten, Hoppas att det är fint väder så vi slipper regn och motvind men ja med våran vanliga tur så blir det nog storm hehe ;) Men måste ändra inställning, TÄNKA positivt men det e svårt... Kommer vi ens komma fram tro? Ja de återstå att se hehe!

Och på fredag blir det Partaj, Å Sofia ska me weeii Ska bli kul länge sen sist känns det som, elle ja kanske inte så länge sen men ändå :)
Hoppas bara att jag Överlever Cykelturen så att ja kan infinna mig i Lidköping FredagKväll! ;)

image323


En tid, flera minnen fångade på Bild...

Firat Att pappa fyllde år + Att Bordern min också hade fyllt år med Smörgåstårta & Tårta me Släkten! Ute i det fina vädret :) Sitter just nu å pluggar, psykosocialt arbete. Går ändå rätt bra. Snart slut me pluggandet på ett Tag, Gott nog! Ska bli både kul & Tråkigt att sluta skolan ändå. Vi i klassen får la ha en återträff om ja X antal år haha ;)

Sitter å kollar På gamla kort, Ja & Sofia började igår så ja fortsätter idag, Finns kort ja inte hade sett på länge och vissa som ja kanske man inte skulle ta å titta på...

Men ja Mkt kul med kort, en tid, flera minnen fångade på Bild. Till att alltid finnas bevarat.
Tänk vad många människor man möter i sitt liv, vissa finns kvar andra har man bara möt en stund, en period i livet. Man borde ta vara på alla stunder som livet bjuder på & se det härliga med stunden. Och det finns saker nu när man tittar tillbaka i efterhand som man borde ha gjort annorlunda men ja lätt å va efterklok :P Bästa av allt att man lär sig, och tar vara på dem som verkligen betyder något för en och dem som alltid finns tillhands både i bra samt dåliga stunder, för visst går ju livet upp & ner, Å det gör det för alla. Säger bara: Lev varje dag som om den vore din sista, för tänk om morgondagen aldrig kommer...
Och ta kort, det förgyller verkligen tillvaron, och så att minnen inte bara försvinner bort utan att de finns bevarade på ett eller annat sätt !



Haha bjuder på en bild ;P

Film

Lördagen Bjöd på en Cykeltur & sedan Filmkväll hemma hos Mig! Flightplan och The Grudge 2, Bra filmer. Och visst var jag rädd elle ja tror nog alla var lite smått rädda någon gång iaf eller så var det för att ja skrek till ;) Sen för att öka Späningen lite mera så tog vi oss ett besök ute i skogen, Läskigt! Sen blev det lite kortspel, Finns i Sjön, Kul!

 

En Dag som Bjöd på Mkt !

Då var det Fredag igen då :) Denna Fredag bjöd på Mycket! Först Träffade jag Sofia & Emma Vi fikade och planerade för studenten hehe men ja vi kom inte så långt, står mest och stampar men en början iaf! För det är ju inte långt kvar nu, har smått Panik men det ordnar sig nog! Nedräkningen har nu börjat!
Sen Bjöd kvällen på Tracktor Pulling, elle ja såg när min pappa körde missade tyvärr när min broder Körde. Var Kul & Se! De hamnade båda två i deras klaser på 3 plats, Bra kämpat! :)
Sen blev det Mc-Donalds sen till en Förfest! Där vi gjorde oss i ordning inför kvällen! Mkt trevligt Sällskap!
& Det var för engångs skull folk Ute, rikigt Roligt, men det var verkligen varmt där inne på dansgolvet & trevligt  ;)

Tummen Upp för kvällen :)


         


VIP !

Har Äntligen vaknat till liv & Ska starx åka in till Staden & Hyra en Film + lite onyttigheter. Ska bara ta det lungt framför Tv:en och mysa medans regnet Öser ner utanför, trist nog, Men ja Gott och vara inne då iaf ;P

   
 

E det några som ska på tractor pullingen i morgon? Har VIP Biljett! Hör gärna av er, hehe ;P


 

16 Maj, Grattis min Broder!

Då var det Onsdag igen & det Bästa med den här dagen är att det är den sista skoldagen denna Veckan. Weii, Nu väntas 4 dagars ledighet, inget jag tackar Nej till ;)

Och detta måste ju firas, med en liten Förfest hemma hos mig. Jag, Malin & Stina plockade fram Drickbart, Partymusik & Annat behövligt för en sådan hära kväll! Riktigt kul hade vi, flummade till som Aldrig för ;P Ni förgyllde Kvällen !
Sedan kom det 3 glada till & Gjorde oss sällskap, Speldes kortspel och plötsligt  såg vi att klockan började närma sig sena tider så vi fick bråttom in till Staden där det väntades en Utgång.
Träffade Trevliga + Sköna Folk ! Och det Dansades till tusen :) var verkligen på topp men Ack tiden i gick typiskt nog jätte fort och snart var det slut..
Och sedan hamnade jag på en efterfest...


image290

                            


Längtan

Weei dagens Plus idag var verkligen att jag nu Äntligen har spikat upp min Tavla!! Ska sätta mig & Drömma mig in i den och rensa mina tankar & Hoppas att denna sommar som kommer bli Varm, underbar, spännande & Full med Äventyr (:


image284

Minuset är att jag är trött och Har åkt på en liten förskylning, trist nog:/ Fått ont i halsen & Hosta. Precis vad jag inte behövde just nu, mkt jag ska hinna med och bli klar med i skolan... Men ja på bättrningsvägen nu, det som behövs är nog sömn eller ja Oja verkligen mkt sömn behövs  ;)

På fredag gäller det, Tractor Pulling ;P

Eurovision & 18-Årsfest

Lördagen var helt oplanerad, vaknade upp trött efter gårdagens badning! Men det skulle bli ändring på det efter att ha sovit lite mera så var jag människa igen. Hade planerat att bara ta det lungt & bara Se Eurovision Song Contes. Men grannen Frida har ju fyllt 18 så hon skulle ha 18 Fest! Tänkte fast att ja inte rikigt var på topp så går jag över en stund. Hehe blev mera än en stund för min del ;) var Bra, över mina förväntningar. Träffade alla glada & gamla kompisar jag inte hade sett på ett tag. Min & Sannas Party dans slår allt haha ;) Under kvällen bjöds det på dans & såklart så kollade vi på Eurovision, som kunde varit bättre...
Blev en Senkväll :) Bästa av allt jag hade inte långt hem iaf ;P 

image281
Sanna & Jag på Topp ;)

           

Bad i badtunna

Efter en lektion i skolan så var det dags att träffa Sofia & Vi sprang omkring i regnet för att hitta en present till Frida :) + Så tränade vi! Sedan åkte jag hem och städade & Såklart yrrde jag omkring som vanligt ;P Vid åtta tiden började folket komma. Det blev en kväll med Olika spel, singstar, bad i badtunna & bilturer! Kom flera Vänner & Gamla klasskamrater. Blev kanske inte som jag hade tänkt mig men ja, kvällen bjöd på skratt & det var allt Trevligt. Folket var allt roliga personer!

                                                         

Bra kämpat PGF 031 ;)

Besiktning stod på schemat idag & Weeii den gick igenom ;) vi var allt lite osäkra på det...  Och riktigt läskigt var det allt, var nervös & visste inte vad som skulle vänta mig där jag stod och väntade på att komma in i hallen! Min första besiktning, och visst gick det bra ;P hehe eller ja kändes som om jag bara stod där i ett hörn som ett fånn, men men ;P Bilen har fått en chans till, Tur för mig så att jag har nått att åka med nu & under Sommaren då den ska ta mig till Kusten och till andra trevliga ställen :)


Sista klassresan

Onsdagen började med att jag hämtade upp Stina, Maria & Karin & Så i full fart åkte vi mot Lidköping. Där Bf3a & Bf3b skulle göra sin Klassresa till Götebog! :) Så Bussen lämnade Stan vid en halv nio tiden och mot Gbg bar det av! Vårat första stopp var på Stadsmissionen, där vi fick lyssna på en föreläsning sen kom det vi väntat på Fri tid ;P Vi gick med raska steg mot Centrum & Nordstan där det skulle bli Shopping och ett liten vilo paus för Lunch, Vi åt Taco buffe, riktigt smarigt! Sen ja blev det mera spring ut och in i affärerna, Och visst så blev benen bara segare och segare, så vi tog oss ett stopp till ;) Sen vid 18.00 var det samling igen & Vi åkte oh tittade på en Teater " En måste ju leva" Den var la sådär, om jag får säga. Men funkade. Sen bar det av hemmåt! Och visst gick vårat blodsocker upp och ner ena stunden låg man helt utslagen & Trött för att sedan vara på g igen och sjunga och dansa lite i bussen hehe vi hade våra tokiga till fällen allihopa. Parlaplyn uppfälldes, folk sjöng, höga skratt och andra konstiga saker inträffade i Bussen ;P Sista utflyckten med alla Bf 3:or! Tråkigt faktiskt, kommer sakna alla sen!
Sen var vi väl hemma igen i Lidköping runt 23.00. Då det blev lite mera bilåkning sedan väntade en mkt god stund när man fick krypa ner i sängen och stänga ögonen. Tror att vi alla somnade gott, efter den dagen !

In the Buss ;P
image215
Kort från Dagen !
På stan  Maria & jag    biljetternaSamuel, jag, maria    Göteborg  I bussen                    
Emelie & Karin Paraply ;)           Lunch time
  Samuel & Burim Karin S Stina
   Cattis & Linda miia  samuel Burim   nathalie  Glass !  Karin O & Stina   Pengar;) 
           

Cascada- Another You

image214
So many times I was alone I couldn't sleep
You left me drowning in the tears of memory
And ever since you've gone, I found it hard to breathe
Cause there was so much that your heart just couldn't see
A thousand wasted dreams rolling off my eyes
But time's been healing me and I say goodbye

Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you

My heart was always searching for a place to hide
Could not await the dawn to bring another day
Your not the only one so hear me when I say
The thoughts of you that just fade away

Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you




Klasströjorna

Idag hade man en lextion :) sen tog resten av förmiddagen upp tiden med att samla in pengar och ringa folk som skulle komma in med pengar! För våra klasströjor + byxor hade kommit, Äntligen!
Efter det skulle jag till fordonsprogrammet baksida, läskigt hehe ;P Skämdes en aning när jag körde in i deras hall men ja;P (Min broder skulle fixa nått nu innan besiktningen igen i veckan).

Sen hem & baka Bullar, Mumsigt!
Väntar nu på ett träningspass me sofia kl: 16.30- 17.30. Sen blir det nog bara tv tittande & mys under e varm filt !

I morgon bär det av till Göteborg med BF 3:orna! Ska bli kul, först en timme på Stadsmissionen sen har vi fritt tills kvällen då vi ska på teater för att sedan ta oss hemmåt igen, blir allt sent & nog allt bra i morgon.


 

Inte var dag man vinner en Resa (:

Måndagen blev inte som jag hade tänkt mig när jag vaknade och drog i väg till skolan--> Läraren var sjuk så vi gick till maten & åt i stället sen gick vi till min bil och några inspekterade den haha ;) sen fick vi för oss att vi skulle titta läget på skogshydan så åkte dit och kände på vattnet men regnet kom så vi skyndade tll bilen och åkte till skolan igen, där vi bytte bil och drog runt lite sedan åkte vi på lextion som skulle börja men var bara där i tio minuter och fick reda på att hon inte hade planerat mera så ja vi slutade, inte så mkt vi gjorde i skolan men ja... Gott ändå :)
Fikade sen med Sofia & Maria= trevligt, pratade om mycket och allt känds skönt efter åt!
Tack för att du lyssnar sofia!

Sen jobbade jag 17.00- 21.00! Och väl inne på jobbet så fick jag komma in på kontoret. De har haft en tävling nu under våren och de som säljde bäst skulle få åka med företaget på en resa till Tyskland där de betalade & jag hade vunnit = Weeii, GOTT  tänkte jag men ack min tur skulle snabbt byttas ut med att det var då vi i skolan ska cykla till brommö & bo där. Typiskt, och måste cykla med för att få ett betyg! så kan tyvärrr inte följa med till tyskland, inte var dag som man vinner en resa ;P Men ja kanske inte meningen att jag skulle åka med då...

Sen var jag trött när jag kom hem så somnade skönt i sängen min!


Bilder från våran tripp !

   


A new Begining

Ett nytt skede i mitt liv är här & Nu... Har tusen tankar, massor av drömmar och jag är fri!... Måste börja ta varje dag som en dag, leva i nuet inte se tillbaka eller långt framåt i framtiden, jag ska NU finnas i verkligheten :)
(Hoppas det kommer att gå bra, bara!)
 
Hela livet är fullt av motgångar & folk som sviker men det går upp och ner ju, när det ser som jobbigast & hemskt ut kan det ju bara bli bättre. eller?
Det finns ju alltid ett ljus i tunneln som jag säger ska bara försöka få in det i mitt egna huvud också...

Finns ju alltid flera solnedgångar & kommer ju alltid flera!

image207

Dream


Bilsterio

Igår blev det Bio, Spiderman-3, Me 3 glada :) Trevligt var det. Bra film också, spänning. Sen blev det en jakt på en försvunnen mobil, vi leta & letade, våran stress nivå var verkligen uppe på max... Men vi skulle ej ge oss ;P Och det gav utdelning för vid bankomaterna i gruset låg min kusins mobil alldeles för sig själv och bara väntade på att bli upphittad. Tur för oss att vi var de som såg den först då! Sedan ja... blev det ett besök på Stadt,  Där inne dansades det  & så hade de styling för de som ville och även kort tagning. Sedan körde ja hem folket.

Idag blir det kl: 13.00 Träning, boxpass sen städning på jobbet sen är ja fri för dagen !
Och måste bara säga, Weeiiii ÄNTLIGEN har ja köpt en bilsterio som fungerar me cd och allt hehe;P Blir att monteras senare :D Nu är bilen snart fulländad haha

image205
   

temptation

Moln? Vart har solen tagit vägen? Vaknade tidigt och begav mig till skolan där en timme & 40minuters nationellt engelska prov skulle utföras, uppsatts. Trist! Fick verkligen kämpa för att få i gång min tanke verksamhet så tidigt på morgonen, skulle handla om Temptation. Visst lätt inget svårt ämne direkt att skriva om men ja gäller ju att få det som man vill skriva på bra på engelska oxå , inte vad min hjärna hade förväntas sig ida, alldeles för trött för det... Men jag hoppas att det blev bra ändå! Sedan hem å sova, behövde ja verkligen, sen tog jag en sväng till fots & till cykel me mp3 i högsta hugg :) ... Ovanligt trött idag, beror nog på att jag var inställd till att solen skulle lysa i dag, aja kommer strax tillbaka, kanske tittar fram lite senare under dagen! Hoppas det så ja tar och vaknar till! Resten av dagen.. hmm ja.. är ett enda stort frågetecken... Får ta dagen som den kommer (:

Men nu väntas en film, ha d gott !

Läsvärt ute i solen

Har legat nu en stund ute i det fina vädret i hopp om att bli lite brun ;D Har även hunnit med att börja läsa på en bok, Änglar Och Demoner, började för länge sen men hade inte tid att läsa klart den...Så nu blir det att gå in i den & få lite färg också. Länge sen jag hade ork att ta mig tid en stund för mig själv & falla in i fantasin. Tummen upp för det!
Ska strax cykla till jobbet, där väntas pyssel & lek ute i det fria :)


Valborg

Firades hemma hos Anna W, med grillning,bastu,spel & brasa :) Trevligt! God mat åt vi & efterrätt en smarig kladdkaka, sen blev det spel = Kampen mellan Mannen & Kvinnan! Tyvärr hann vi aldrig spela klart men vi tjejor, var ett poäng förre killarna när vi skulle gå ut och tända brasan och titta på den  = Fint! Sen begav vi oss in igen & då nalkade Bastu ;P Oja:P men gud va varmt! Skönas var när man fick komma ut därifrån och ta sig ett varv ute i friska luften hehe! Sen tänkte vi dra oss till staden för att se om det fanns nått trevligt där, och Sofia körde= Fantastiskt bra! nu har hon kör min bil, kan hon gärna få göra oftare :P Men hela staden kryllade av folk som ville in på Stadt, aldrig skådat så mkt folk, vi kom ej in så vi åkte hem istället för att sedan sussa sött !

image172

image175  image197


                                                      

Helgen som gått

I lördags hade ja & Sofia en spontan lördags kväll :) & Som vanligt tog vi kvällen som det kom, vi tog oss ett åk i min bil haha ;P Sedan hamnade vi på Mc-donalds, och så klart kunde ja inte hålla min mun stängd - Undra va som kommer att hända denna gång på Mc-Donald och såklart skulle det hända saker hehe;P Våra gånger där blir bara skummare och roligare för varje gång hehe ! + träffade flera glada folk sedan tog vi oss ett åk till och så hade vi en annorlunda färd hemmåt, med ett stop för tankning som slutade i en pinsam situvation som vi inte tänker nämna högt ;) Sedan blev det en fartfylld färd hemmåt, tur att vi inte stötte på några poliser i skogens mörker hehe;P

 

Söndagen gick inte i många knop, var ute & Sprang en stund & Vipps var klockan mkt. Kvällen avslutades med en Film, prat och en titt på en serie i Trevligt sällskap ! :)

RSS 2.0