Pencillin

Ja nu blir det lugnt framöver, var inne på vårdcentralen idag, på grund av mitt halsont plus förskylningen... Och hade både bihåleinflammation & halsfluss så nu blir det Pencillin som gäller.. Bra det så att ja kan ta å bli frisk någon gång :) Hoppas det hjälper.




Saknar Ord just nu, har så mycket inom mig som vill komma ut men just nu har allting stannat kvar där inne, tokigt nog... Vet vad jag vill säga, skriva & göra men hur ska komma till skått tro?  Vill Mycket, men e för feg...



Hoppas på bra väder nu i helgen, att alla tunga regnmoln flyger bort ;P Vill vara ute & känna värmen från solen, helst ut på sjön vill jag. Vore skönt att få komma ut med båten, bort från all stress och oro Å bara ha det gott :) Men blir nog regn i helgen ändå så ja hehe plan B får plockas fram ;) Film & Film haha, men ja Mysigt det med ;P



image704

 

Flarken

Regnet Öste ner igår & jag befann mig ute på Kållandsö, flarken. Inte det bästa vädret man önskar sig när man ska vara ute.. Positivt nog så var vi bara där över hela dagen och hoppade över övernattningen, verkligen tummen upp för det :)
Blev lagning av mat, paddling, pyssel, lekar, sånger & mkt mera. Tur att det fanns en stuga man kunde vara inne i medans det regnade som mest och komma bort från alla myggen...
Trevlig dag ändå med mkt förrvirade ungdomar, börjar tänka tillbaka, var man verklligen så tokig & små när man gick i åttan tro?



image702  image703
 

"

"Ord är bara ljud som ska översätta känslor till förståeligt språk tills man lär sig ögonspråk ordentligt, läppars språk utan tal..."

image701


Sömn Behövs...

Nu är det söndag igen och en arbetsvecka väntar mig, känner mig inte pigg på det & tis-ons blir det läger med ungdomarna ute på en Ö. Hoppas mitt halsont har gått över tills dess bara, ida har ja ätit apelsiner & fösökt att inte prata så mkt hehe nja, har la gått sådär ;)... På tis blir det att sova i tält & leva ute i det fria med alla hemska mygg å kryp... hehe fast första gången jag får pengar för att leva ute i det fria;P Men blir nog trevligt, hoppas på bra väder så att man kan få sola lite vid vattnet oxå :)
Hade nog hellre följt med Familjen till kusten, nu när de åker... Men måste ju jobba så ja blir att ta hand om huset denna veckan för mig själv ist då... Ska faktiskt bli lite skön :)




MidsommarDagen gick inte i många knop, vaknade upp vid 15.00 Trött & trött, undra vf hehe ;P Blev att dra sig ur sängen äta lite mat, sedan blev det en lång och skön Dusch. Och min förkylning har inte blivit bättre :/, så trist att vara lite sjuk... Man blir så hängig, men efter en Iprem vaknade jag till liv..  Sedan tog jag Bilen å hämta upp Peter, till staden åkte vi där det bjöds på en tv Kväll, med två söta katter som sällskap å lite godis. Trevligt! :)

image699



 


Glad Midsommar :)

Så var det Midsommar då :) Började dagen med att städa i ordning lite hemma, sedan bar det av till Mormor med familjen för att äta Lite mat. Efter det så åkte jag hem & yrrde omkring som vanligt, telefonen ringde i ett medans jag försökte att göra mig i ordning... Klockan gick i en väldans fart och Vipps började det komma folk :) Vi började med lite grillning, jag, maria, fredrik, peter & resten av källbyborna, sedan fick jag hämta folk i Vinninga sen kom det flera folk!...
Kvällen bjöd på drickbart, lite kortspel, mys, prat och framför allt Singstar ;)
Där Stina slog oss alla, hon måste ha tränat en del hehe ;P
Mycket trevlig kväll & folk, sköna typer!
En Lyckad Kväll!

Lite Kort från Kvällen :) Tyvärr fastande inte alla på bild ;P
image656

image658

image661

image659  image660

image663  image664

image665  image666

image667  image668  image669  image670

image687

image671  image672 image697 image673


image674  image675  image676

image696
image677    image679   image678
image685

image689

image686  image693
  image681 image690 image682  image683

  image684    image698    image688      
image694  image695
      image692     








Förkyld

Så då var det redan Midsommar i morgon då :) Tiden bara rinner iväg.. Har åkt på en förkylning som vägrar att ge med sig :/ trist nog, men blir nog snart bättre, lite vila & jag är på G igen.
Planeringen av midsommar har gått upp och ner men nu börjar jag att se en ljusning, dagen före ;P Blir lite fest & grillning hemma hos mig, hoppas de blir bra nu bara...


image654

Å äntligen kom det en fläkt ;P

Igår var det resturang som gällde på Kvällen, Italia plus tog en glass ute i det fria! Vi i kören, nästan alla var med, Hade en sommar träff & gick ut och åt gott, var en mkt trevlig kväll, tokiga som vanligt var vi och det skrattades Hela tiden :D Trevliga filurer!

image647  image648

image649

image650  image652



  image651

 

Inte var dag man bakar kladdkaka kl: 22.45 ;)

Bakning av en Kladdkaka, kan gå till på många olika sätt, Oja lovar er hehe ;)!
Först skulle vi baka... Men frida var ej hemma, så ja ringde & sa att ja bakar.. Så började plocka fram alla indegrienser som skulle finnas med men ack inga ägg hade jag, återigen ringde jag frida, Hon bestämmde sig för att baka en istället då... La mig till rätta i soffan, såg tv... Började att somna till... Piiiip sms, frida, har ej kakao... va ska ja nu baka... Ja tog våran Kakao burk i högsta hugg & började att springa mot grannens hus (som bara ligger några meter från vårat ;P ) In stormande i deras kök, Lycklig att jag hade Kakao :D Vi började muntert kl: 22.45 att baka men ja fanns ju inget socker heller så bara att yrra hem igen & hämta det!! Nu hade vi Äntligen allt fast kanske inte tillräckligt, vårat Motto, ja.. Häll i allting som finns kvar då! haha ja det fanns nog mera än vi hade räknat med kvar i paketet;) Men vi Lyckades att få till en smet & vipps in i Ugnen for den! Hoppas att det kommer att smaka gott, nu bara, verkligen en kaka bakad av Kärlek!
Nästa problem blir i morgon, hur ska vi kunde frakta en långpanna på en cykel utan att vi ska tappa den tro ;P

image638   image639

  image641 image640 image642

image643   image644

image645

image646
Rut tyckte iaf att det verkade Smarigt ;)

Första dagen på jobbet

Månda morgon & första dagen på Jobbet. Fick gå upp tidigt, allt seegt... Ville bara stanna kvar i sängen & vila ut men men bara att gå upp... Sedan cyklade jag & grannen iväg in mot Vinninga! Där det väntade 17st Ungdomar. Var en aning nervös men ja efter någon timma gick det över hehe ;P Ida har vi lekt lekar, sjungit & pratat lite allvar. Ska ha hand om en grupp själv, med bara tjejor ska bli intressant hur detta kommer att gå!  Kommer under de närmaste 3 veckorna jobba mellan 09.00-12.15 inne i Vinninga. Idag drog vi ledare över till lite över ett tiden för planering, sedan cyklade jag hem... 
Vid 15.00 Åkte jag In till staden för att träffa Peter :) blev en stund på staden & lite kortspel hehe;P och att kika lite på tv:en, sen till källby. Sedan väl hemma hamna jag här vid datorn ska strax över till grannen & baka lite, Kladdkaka :) Oja ska bli smaskens! Sen väntas en Tv ikväll!

Längtar efter solen, hoppas att den tittar fram snart igen, så att man kan gå till stranden & ha de gott! 

Citat från dagen :
En liten tjej: Mamma vart är solen? 
Mamman: Den kommer nog snart...
Tjejen: Den ska ju vara här, jag har ju sommarlov nu ju ;)

  

Några Kort jag fått i efter hand från Student Veckorna :)

         


       


                 
 

Balen

image599


image600

image601

image602

image603  image604  image605  image606

image607  image608

image609  image610  image611  image612

image613   image616


image614




Kommer flera bilder & Ni som har skicka gärna (:


För vi har tagit Studenten, fy f**n va vi e Bra :)

Sjung om Studentens lyckliga dag :)
Har varit en Oförglömlig dag!
Mycket man skulle göra & alla var fint kläda, underbar dag! Allt gick fort & plötsligt hade man tagit studenten :)
Fick även Stipendium, bra kämpat hehe ;P
Kommer att sakna Klassn, Bf3b ♥ Ni betyder mkt alla & kommer alltid finnas i hjärtat!! Varit en Trevlig tid med er!

Och tusen TACK alla för allting i går, ni förgyllde min dag :) -->
Tack för alla blommor, kort, gosedjur & presenter :)

image547 
image548


image549

     

       

   

       

image566

        image571

   

image575



image577  image578

                                 






Dagen innan ;P

Dagen innan den stora Dagen :) Nervös, Pirr & kan inte rikigt förstå att det redan är dags :)
Idag har jag varit med Malin & tittat fotboll, Sp mot Nv ! Sen sprungit omkring i affärer och handlat blommor & kort och andra saker ;P Sen fixat med badtunnan, alla samlades hemma hos mig å vi har fixat & fixat, varit förvirrade, smått iriterade, glada å lite mera förvirrade men ja klockan sprang iväg sent blev det, nu är vi äntligen klara så ja låt Student dagen komma :)

AvslutningsDag

Dagen har varit Lugn & skön. Vart på staden och handlat presenter å tack kort till våra lärare :) Sen har jag haft Celloavslutning, den sista på musikskolan, tack läraren för de 10 åren tillsammans :) Har varit en lång tid jag spelat för dig och vi har haft våra stunder tillsammans både Varit kul & jobbigt att spela kanske borde ha övat mera men har alltid klarat mig bra ändå ;P Nu får ja se till å spela lite mera hemma, ta en trudelur då och då ;)

Sen har jag & min Hund Zita haft en skön avslutning i våran trädgård gått omkring och njutit av solen & lekt hehe och såklart har kameran varit med! Fast Zita var ingen bra posare ;) Skulle ta ett perfekt kort ute i det fri efter många om och men fått henne att sitta fint så ja min vanliga tur kom då katten Charlie och det blev full fart på henne men men ;)
Nu e det snart Onsda då :) Längtar fast kan inte rikigt förstå att det redan är Dags ?!

Cellon & Jag spelar ett stycke för Publiken :)
image533

image545  image546

Kort från Kvällen

image534     image536
image537   image538


image539   image540            image541   image535

image543

 

Sömning

Underbart Skönt Sommar Väder har det varit nu i helgen :) Fast nästan lite för varmt, ska inte klaga men Shitt helt plötsligt blev det kanon väder ju! Man borde ha varit på en Strand & bara tagit det lungt och Njutit. Men tyvärr inte hunnit med det. Mkt man ska göra nu innan Studenten! 

Idag har det inte blivit många knop, mesta dels bara Sovit. Jag känner mig inte riktigt på topp just nu, helt slut. Skulle haft studentplaneringen i kväll hos mig men blev ej något, jag är alldeles för trött och seeg + andra skulle göra annat. Och typiskt nog så har ju inte killarna fixat med ljudet :/ Blir så trött, när de sa att de skulle fixa det... Men men vi får la lösa det på nått sätt. Någon som har sterio, högtalare som man kan låna/hyra? Har ställt i stolar i badtunnan förrut blir prima. Har gjort nått bra i da då hehe :) Nu ska lägga mig i tv soffan igen, hehe hoppas jag inte somnar nu bara !
 

image532

Bonnarundan 9-10 Juni !

Vi hade samling vid en 19.00. Och klassen började att samlas, tyvärr så fattades det två st... Men vi Hoppde in i bussen glada och förväntansfulla :) Äntligen var det dags att ge sig ut på Bonnarunda ;P Vi skulle ha 9 stopp under våran färd! Och vi började Hemma hos Alexei ute på kållandsö där det bjöds på Mat, mummisgt och ribban var nu satt mkt högt ! Sen skulle vi ut till Saleby, där linda var nummer två, här hoppades det studsmatta & åts pizza bullar Sen till Robert där vi fick rabarberpaj :) Sen var det dags att bege oss mot Vinninga där vi skulle ha några stopp ;) Började hemma hos Karin S, där det dansades, lektes & Söngs studentsången haha går bra till en början sen blir det lite mummel för sedan HURRA hehe;) hur ska det gå på Onsda tro :)?! Sen till Karin O, Nu började vi bli mer än galna och bålen surplades mkt fort och i massor, hundra skåler utbringades och vi började att tappa synfältet en aning ;P Hopps! Sen till Maria, där vi fick några goda pajer :) Sen Till Stina, korv med bröd, mumms med mat nu vill ja lova! Sen bar det av hem till Mig :) Där det bjöds på glass, jordgubbar Å Kinderägg hehe ;P Nu hade vi alla börjat att tappa vårat förstånd om ja kanske inte tidigare men nu flög alla typ omkring Och var På G! Sen sista stoppet var hos Cattis ute i Götene. Fick även här drink och det svepptes alldeles för många... Klockan hade sprungit i väg och morgonen var här, trött fast ändå helt övaktiva satte vi oss i bussen, Nu skrek typ alla bara och var nog allmänt Övertrötta ;) Men ja Trevlig färd var det allt!
Tyvärr så hade ju inte bussen en cd- spelare så vi fick lyssna på radio hehe kanske inte så tipp topp men det blev det sen när vi i klassen fick tag på en microfon Oja, fyy va roligt det var ;) Det blev vitsar, vägbeskrivningar, vinkningar, sånger & allmänt skrik skreks ut i bussen. Tummen upp för det så vi överlevde utan musik, vi i Bf kan ju sjunga våra låtar hehe ;)

image478


                                                                                                 
 

:)

Så avslutningvis på fredagen blev det ett besök på Mc-Donald med P :) Alltid Gott! Sedan tog det slut på idéer hehe Så vi ringde runt till några men ingen vill ha oss ;P Förutom min kusin, weii! Så det blev att handla lite frukt, haha nu vet ja hur Nektariner ser ut då, pinsamt värre ;) Sen till Kusinen & Se film, någon mkt knasig och rolig film sågs :)

Lördag igen nu då! Å inte vilken lörda som helst i dag går våran Bonnarunda och jag är taggad ;P Blir nog allt roligt! Så hela dagen har jag städat, men det har ju varit så Otroligt varmt så gått omkring i bikini det enda som gjorde så att man inte överkokade hehe;)
Så Bonnarundan Nu kommer vi, Bf3b ;)


Kom igen!

Trött & Utsliten, min röst har försvunnit en aning men börjar att komma tillbaka nu! Varit Underbart väder ute idag :) Och jag har typ hela dagen varit på staden & handlat till studenten och till bonnarundan som vi ska ha i morgon, behövs vila om jag ska orka med den vill ja lova ;P men det löser sig nog hehe!
Tyvärr så säger min kropp ifrån nu & hinner ej heller så de bli ingen Älvaslag i morgon, trist nog... Men får la om ja hinner åka dit och heja på Mitt lag! Hoppas de går bra för dem, Lycka till :)
Nu ska jag bege mig ut i Solen igen :) Ha d fint alla!

Ölbrännbollen & Liseberg

Ja då var det dags igen ;) Vaknade upp med panik & fick ringa runt till alla i klassen ingen hade en förfest så hela klassen samlades ute i det fria på en gräsplätt ;P Gick bra det med hehe! Sen var det dags för spel, Oja, första matchen vann vi, Weei sen ja gick det la mera utför... Inte riktigt min sport brännboll haha, men det dansades & sjöngs mera på planen än att spela! Sen i slutet fick vi hoppa in i anda Bf klassen å det gick mkt bra vi gick vidare och vann första matchen sen blev vi diskade, fyy va dåligt, var rikigt arga där ett tag :/ men men så Vi gjorde oss i ordning för kvällen. Fick Skjutts till förfesten, tack för den :) Sen bar det av till Harrys denna Onsdagsväll! Faktiskt bra där inne, Vi i Bf dansade till Tusen ;P 

Sen hem Å sova en stund, för att sedan vakna upp på torsdgen, Tött & Utsliten... Men bara att gå upp, en resa till Liseberg var inbokad! Sov gott i Bussen ;P Väl inne på Liseberg blev det Åkande! Säger bara börja inte att åka  Balder direkt, men ja vilket sug det blev i magen haha ;) Tur att vädret var så fint, så att man torkade efter Flumeriden, Riktigt Blöttta blev vi och det svalkade gott hehe! Och för engångs skull vann jag på Choklad hjulet, weei :D
Fort gick tiden och vi åkte & åkte, sen var det att gå till bussen igen å återigen somnade jag bumms ;P

Ölbrännbollen

                     


                                                           
           Liseberg

                                                                          

Kommer mera kort ;P

Nu har det Börjat ;)

Kanevalen & Bellmanfrukosten är nu avklarade och Tummen upp för det :) Var Fantastiskt Roligt, Började vid tre tiden med klassen att Förfesta & Vi var verkligen på topp kul å se alla glada :) Militärer skulle vi vara. Vi festa & festa och plötsligt hade tiden sprungit iväg och vi fick skynda oss, tur att det inte var långt att gå, väl där nere så var alla fina och Flumziga! Våra stämmor ekade och rösten svek inte när vi gick runt torget, men ja efteråt kändes det allt lite ;P Sen blev det att hoppa in i Duschen och göra sig klar för kvällen och återige inta en förfest! Och sedan en till och till sist men inte sist till Parken, Där det Dansades :)
Sen blev det en färd mot Torget! Vid fyra tiden var Torget fullt av trötta men ändå pigga Studenter som bara väntade på att klockan skulle bli fem. Då bellmanfrukosten skulle äga rum :)
Varit både kul + Trevligt ;) Synd bara att hjärnan ska vara helt utsmetad hehe ;P

image414

                                                                                               
 

Varakonserthus, Tjejkväll, Crusing, Film

Det var ett tag sen jag var här innne å skrev lite så tänkte kortfattat dra vad som hänt i helgen. Började lördagen med att spela Konsert i Vara Konserthus, Cello, Gick faktiskt bra, Gott de ;P

                                                                       

Sen på Kvällen blev det GirlsNight. Hemma hos Kusinen! 3 Glada tjejor, pratade ut och sedan fick vi för oss att gå till Mc-Donalds, Oja det var verkligen långt, vf gå när man kan ta Bilen hehe ;P Aja genom skog och mark gick vi! Sedan vid 00.00 Tog vi Bilen & Strögade runt lite hehe och hamnade i Crusingen. Högmusik, skratt, och läskiga folk fanns utanför bilen. Sedan blev bilen alldeles slut så den la av, Typiskt nog. Gick tillbaka till Malin & Titta på lite film, sedan fick jag hjälp att få igång bilen, fast det enda som behövdes var att låta den vila en timme, för när väl hjälpen var där så starta den. Men ja, Tack för hjälpen ändå :)
På väg hemmåt sen så ringde sofia efter skjuts så fick vända om. Väl hemma sen vid ja femtiden på morgonen så somnade jag mkt skönt !

image411


Söndagen blev det jobb & Kanevalkläder skulle sys, Tack till Malin :) Blev suveränt!
Sen träffa en trevlig person & Se på Film, Advokaterna :D!


1 Juni

Fredagens Förfest hos Stina var utöver den vanliga hehe ;P Mkt Rolig, synd bara att alla inte hängde med ut sen men Ja vi hade kul ändå :) Vi glada tjejor satt runt köksbordet och Gjorde många tokiga grejor t.ex Nått som var väldigt gott, Mjölkdrinkar me Jordgubbskräm, Oja smaskens var det allt hehe. Och KvällensSamtalsÄmne var verkligen ja det som vi tjejor har heligt ;P

          


Silvertejp & Sopsäckar ;)

Sista riktiga skoldagen, Weei :) Nu e det bara godigheterna kvar då! Varit en fartfulldag, hunnit med mkt bland annat att jobba också, länge sen sist! men ja gick allt bra & blev inkallad direkt till kontoret, Shit tänkte jag, men de vill bara säga att de ville att ja skulle jobba i sommar, och så får det bli! Lite extra pengar är aldrig fel;P
Plus vi hade planering för Älvaslaget den 9 Juni, vi ska spela 9.00, 11.00 & 13.00 Sen får la vi se hur det går, Tyvärr e ja inte nån stjärna på Brännboll hehe ;) Träffar typ aldrig bollen & sen när man väl gjort det måste man ju springa oxå, ja Kommer bli en mycket intressant syn när A-M intar planen, så pinsamt ;) haha
Men men kommer nog att gå bra, förhoppningsvis, annars kommer folk att få sig en härlig skratt stund, bjuder på det;P
Klädsel för vårt lag är: Kort svart kjol, svart line, svarta strumpor, tofsar, egna gjorda special saker ;) Och silvertejp, Oja kommer att bli intressant detta!

RSS 2.0