...

Hemma:) Efter en heldag med familjen, bilen åkte hemmifrån vid 06.00, segt ;P Vart på Ullared, biltema å Ikea. Och pengarna som ja skulle ha sparat denna månaden, försvann med vinden;P Men men, trött efter allt åkande men får la se vad som dyker upp nu under kvällens gång :) Ha en Fin Lördag !

Bowlling någon ?

Någon som har lust att hitta på nått med några och bowla? Känner att det var länge sen sist och det vore skoj !
Hör av dig isf :)


En bil å 3 glada :)

Ingen utgång ikväll :/ blir att spara sig till påskhelgen och det... blir ist att ta de lungt å se film å äta lite godis och glass inte så nyttigt men gör ett undantag idag (:




Våran tripp till Skövde --->> Uf mässa + Shopping ;P Allt roligt tjejer !


      
           
             
          

         



Bhakti

Sitter här och funderar lite, allas liv är verkligen olika och speciella, alla väljer att leva olika och göra olika saker med livet som man fått m.m... Min dag har varit stressande, kom till skolan fick arbeten tillbax och reda på att vi skulle hålla i en redovisning som gick genom smärtfritt sen då men ändå;P Efter det skulle klassen till aulan på föreläsning av en Hinduisk Munk, mkt intressant vill jag lova, fick verkligen en tankeställare... Vad vill jag med mitt liv? är det verklige värt att stressa fram och tillbaka så mkt man ska göra på kort tid plus hinna med träning och folk... Meningen med livet enligt han var Bhakti - Kärlek. En kärlek på ett djupare plan som man skulle försöka att hitta, han menade på att nu mera går det mest efter utsidan och så även andra saker är inte stående men om man gav sig tid att tänka efter, känna efter, finna sig själv och andra på ett djupare plan, så skulle begäret minska av att vilja ha mera, finare saker, kropp m.m.  man skulle finna en inre frid. Hehe jaa, men visst inte så lätt å kanske inte så kul å läsa för just dig detta men,  Känner att det var en bra Tanke. Sedan efter den lugna stunden med munken, ja skyndade mig snabbt till bilen och hem för att hinna fixa saker innan jobbet men ja, såklart hade jag glömt mina nycklar så kom inte in... ghaa:/ så fick åka till stan igen å hämta pappas nyckel tillbaka snabbt äta sen hoppa på cykeln till jobbet, med yrr pigga ungar som bara ville hoppa omkring, tar på ens krafter ibland ;P Äntligen hemma och kväll väntar Lost hehe...

--->Å tycker ändå att Bhakti, att man måste försöka iaf att gå ner på ett djupare plan här i livet, med Allting (:

Mkt ja, kanske inte så läsvärt men ändå ;P


Får ta en dag i taget å leva i nuet !

Yiee, känner att livet är på väg tillbaka nu (: Inte fullt kry men på god väg ;P Får ta endag i taget nu, Denna vecka kommer att gå fort fram, inga jobbiga lextioner och på freda e ja ledig, då bär det av till skövde på förmiddagen för att kolla in plus köpa sofia, ezgi och angelicas projektarbets bok, ett måste att köpa för Alla Studenter!! Bra minne att ha med sig, när man gått ut:)
Senare på kvällen blir det att fira att sofia är klar med projektarbetet å jag får la fira att påsklovet kommer ( Känns lite jobbigt för efter påsk ska allt nästan vara klart, alla arbeten, projekt osv. Så det gäller att ligga i nu så man hinner klart ;P )... Så nu gäller det bara att hitta någon bra och trevligt förfest innan utgången på fredag! Någon som vet, eller ska ha någon?! Hör gärna av er isf hehe;P

Ha d fint alla, å ta vara på den Underbara solen (:


  Man får massor av vårkänslor nu när solen har tittat fram, Längtar till Sommaren, härliga stunder på stranden, grillning, kusten, båt å mkt mera ;P

Sjuk

Hade tänkt hitta på massor av saker nu i helgen och vara ute i solen, nu när den Äntligen har kommit :) Men ja... i går vaknade jag med ont i magen, och det hela slutade i maginflensa:/ ass trist, hatar att vara sjuk... Typiskt å rikigt tråkigt e det... ingen lust att äta alls :(


Zzz

Trött, kan jag lova er att jag är som bara den!... Dagen började med en planerad sovmorgon till 11 (: Underbart, tänkte jag, men ack vid sju tiden började pappa banka å hålla på i garaget... å så var det med den sovmorgonen, bara att gå upp... plus skulle jobba i dag, länge sen sist... Med tunga steg gick ja till jobbet... men nu känns de mkt bättre, e med och tävlar om en resa till tysklad med företaget ;P Måste bara slå de andra två som jag tävlar mot hehe! får la se hur det går med den saken, om ja kommer att jobba så mkt men men segt å jobba till nio, känns som man missar mkt... nu hemma å väntar på att helgen ska komma, men får se va som händer, inget planerat än, får la hoppas på att det dyker upp nått Trevligt :)


Att få Ordning på detta, förstör min skönhetsömn... men de måste ju bli i form de me hehe ;P

   
Pluto & Åbäket

Helgen som vart...

Tänkte fylla på med lite saker här inne, tänkte börja med och berätta lite om helgen som varit. Började lungt på fredagen, men senare så hamnade jag hos Emma på tjejkväll, riktigt trevligt :) Var länge sen sist, får vi ta och göra om det snart igen ! Sen började klockan gå mot sena tider, då blev man fylle Chaufför åt föräldrarna + deras kompisar, fick köra från ena änden av stan ända till källby, å sen lämna av sofia och hem....  Lördagen kom och det var dags för den tidiga Studentfesten = Det va bra, nästan hela kvällen iaf.... Träffade gamla folk och pratade minnen:) Och såklart sjöngs student sången, inte riktigt vackert kan ja lova, behövs övning, Tur att man har några veckor kvar nu då att öva ;) Sen kom söndagen, lungn å skön da, promenad med Zita å degning i soffan, behövs i bland :)



Hos Emma


               
             
         
           


Student Festen


                             
       







Sådan hund, ja sådan ägare ;P

Solen (:

Sitter å försöker att få det bra här, men ingen idé att försöka har ja kommit på Nu;P går allt segt men men ska starx sätta mig på cykeln ( länge sen allt, men nu när solen lysser så klart går det nog bättre å med mp3 i högsta hugg kommer jag nog fram, för hoppningsvis ;P) ska nämligen ge mig ut på vägen å cykla till jobbet, där det blir lite pyssel å lite fråge knepp, Vem kom först hönan eller ägget;)hehe med Barnen, sen hem å bara ta det lungt i kväll å se på lite tv sen kanske (:

Äntligen

Så nu har jag hittat hit ;) vill säga Välkomna hit, tyvärr e ja inte så bra på sånt här så ska fråga om lite speciall hjälp så att jag kan få ordning på bloggen!! :)


 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0